Spring til indhold

Ejendomsinvestering

Med speciale i udlejningsejedomme

Investering i udlejningsejendomme

Få hjælp til hvordan du kommer i gang med alternativ investering i udlejningsejendomme.
Jeg kan hjælpe dig med at beregne investeringen, finde skjult lejepotentiale, finde den rigtige ejendom – også nogle som ikke er på markedet endnu.


Kristian Kock

Overvejer du at sætte pengene i mursten?

At investere i ejendomme (også kendt som alternativ investering), er en af de mere sikre investeringer, du kan lave. Jeg ved, at det kan være både skræmmende og uoverskueligt at bruge en stor sum penge. Her kommer jeg ind i billedet. Jeg hjælper dig med at gennemskue investeringens reelle pris og potentiale.

Vidste du, at der i udlejningsejendomme ofte er et skjult lejepotentiale? Det hjælper jeg dig med at finde. 

Kristian Kock

Har du allerede fundet en udlejningsejendom?

Jeg hjælper dig med at gennemskue potentialet i den konkrete ejendomsinvestering, så du får det fulde overblik og undgår overraskelser. Uanset hvor du er i din købs rejse, så kan jeg hjælpe dig med bl.a. teknisk due diligence, myndighedsbehandling* og udarbejdelse af tilstandsrapport samt drifts- og vedligeholdelsesplan/budget. 

Som ny i ejendomsinvestering er der en stor tryghed i, at have en bag sig som står klar til at rådgive, når guldægget måske viser sig.

*Jeg samarbejder med et byggerådgivningsfirma, der giver mig mulighed for at tilbyde dig attraktiv og hurtig hjælp til bl.a. myndighedsbehandling og anden byggeteknisk rådgivning i forbindelse med renoveringer og ombygninger. 

Ejendomsrådgivning

Ejendomsrådgivning kan foregå på flere måder. Alt efter sagens omfang kan vi løse mange ting over telefon og mail, hvilket er den billigste og hurtigste løsning for dig. Ønsker du en dybere gennemgang af ejendommen kommer jeg også gerne ud.

Kristian Kock

Fra vurdering til renovering og udlejning

Kristian Kock har hele pakken, han kan hjælpe dig fra din første vurdering af ejendommen, til renovering og til sidst med udlejning af din ejendom.

Med sin baggrund som tømrer og byggeleder har Kristian renoveret mange ejendomme, heriblandt salonen på torvegaden i Hammel. Den gamle stationsbygning var et gammelt studie, men er nu totalrenoveret til frisør- og massagesalon.

Derudover har Kristian et samarbejde med Designa Køkken, som han opsætter. Kristian foretager alle former for renoveringer såsom: skifte/renovere tag, skifte gulv, flytte/vælte vægge og meget mere.

Har du spørgsmål til ejendomsinvestering?

Hvad koster ejendomsinvesteringsrådgivning?

Ingen sager er ens og prisen afhænger af sagens omfang. I mange tilfælde vil jeg kunne udføre en skrivebords vurdering fra 5.000 kr, hvor du ved en grundig besigtigelse af ejendommen skal regne med priser fra 10.000-15.000 kr alt efter beliggenhed og størrelse. 
Grundlæggende kan jeg sige, at det er en meget lille procentdel du skal betale, for at du sikre dig, at din investering er et guldæg frem for en lopperede. 

Hvordan kan købet af ejendommen forrentes?

*Svar kommer*

Hvor finder jeg udlejningsejendomme til salg?

Jeg kan hjælpe dig med at finde interessante udlejningsejendomme, der matcher dine ønsker – også nogle som endnu ikke er på markedet.

Er udlejningsejendomme en god investering?

Køb af udlejningsejendom er som regel en god investering, hvis du kan finde den rette ejendom.
På lang sigt kan en udlejningsejendom leverer et stabilt afkast, og du har løbende og faste indtægter via husleje – forudsat at ejendommens lejligheder er udlejet.

Hvor mange udlejningsejendomme må man eje som privat?

Der er ingen grænse for, hvor mange ejendomme du må eje. Men der findes regler, som sikrer, at boliger ikke står tomme – men det er som regel heller ikke formålet, når man investerer i udlejningsejendomme.

Hvad er en udlejningsejendom værd?

Der indgår en række forskellige faktorer, som er med til at prissætte ejendommens værdi. Faktorer såsom ejendommens placering, afkastkrav, udlejningsprocent samt relevante individuelle forhold ved den specifikke ejendommen, fx kommende omkostninger ved vedligehold, lejeniveau eller fremtidige muligheder for lejeregulering. De nuværende og kommende lejeres profil kan også være relevant at tage med i betragning, da disse kan have betydning for hvor stor udskiftningsgraden af lejere er i ejendommen.

Hvorfor investere i udlejningsejendomme?

Udover en passiv indkomst, der kan være med til at skabe økonomisk frihed, er fordelene ved udlejningsejendomme at huslejeindtægten kan reguleres i forbindelse med inflation. I lejekontakten er der, som udgangspunkt, anført en årlige lejestigning, der følger nettoprisindekset.

Bliv klar til din næste investering

Har du regnet på, hvor meget du skal have i lejeindtægt for at blive økonomisk uafhængig?

Kristian Kock

Når du først har foretaget den første investering, er det med lidt snilde og viden let at komme videre til den næste. Jeg hjælper dig hele vejen, så du er klar til at gå i banken og få grønt lys til din næste investeringsejendom, som jeg naturligvis nok skal hjælpe dig med at finde også.

Med udgangspunkt i mine egne erfaringer inden for ejendomsinvestering og mine tidligere roller som tømrer og beregner, har jeg gode forudsætninger for, at gøre dig til en god ejendomsinvestor.

Lad os finde dit guldæg
– Kom hurtigt i gang med investering

Kom i gang med din ejendomsinvestering med det samme.
Jeg ved, at det kan være nødvendigt at handle hurtigt, når man finder en potentiel ejendom. Her er jeg parat til at springe til, så du sikre dig, at du ikke får investeret i en bygning med en masse mangler.