Spring til indhold

Om Kristian Kock

Da jeg først fandt fidusen i, at have en fast passiv indkomst, gjorde jeg det til min mission at hjælpe andre
– Kristian Kock

Kristian Kock

Den lange historie kort

Det hele startede i 2007, da jeg købte min første udlejningsejendom og hurtigt fandt ud af, at jeg kunne skabe min familie og jeg en passiv indtægt samt få andre til at betale mine lån og samtidig have et overskud efterfølgende – det er en god investering.

Sidenhen har jeg byttet mig til, købt, renoveret, solgt og udlejet ejendomme. Kristian Kock Ejendomme ApS indeholder i dag 13 lejemål fordelt på 3 ejendomme som stort set er nok til, at jeg i dag kan leve af det. Men det stopper naturligvis ikke her. Jeg brænder for at hjælpe andre, med at komme i gang og få samme muligheder.

Skal jeg hjælpe dig videre til din næste investering?

Helt privat

Til dagligt bor jeg i Hammel med min kone, der er selvstædig frisør i samme by og sammen har vi 6 børn. Man skulle tro vi havde hænderne fulde, men alligevel finder jeg løbende nye projekter at kaste mig ud i, og heldigvis er hele familen med på legen.

Kristian Kock

Ejendomsudvikler

Med min baggrund som tømre og ejendomsudvikler har jeg mange års erfaring.

Fra vurdering til renovering

Jeg er med dig helt fra starten. Lige fra den første vurdering og igennem renoveringsprocessen.

Rådgivning og udlejning

Efter renoveringen kan jeg også bistå med rådgivning om udlejningsprocessen.

Kristian Kock

Kristians baggrund

Min baggrund
Jeg er udlært som tømrer, har arbejdet som beregner og byggeleder, videre uddannet mig som finansøkonom. Senest har jeg siddet som ejendomsudvikler men nu er drømmen at hjælpe andre med at finde guldæg i udlejningsejendomme.

Kristians egen investeringsrejse startede i 2007, da han købte sin første udlejningsejendom og hurtigt fandt ud af, at han kunne skabe sig en passiv indtægt.